Willow Ws90dfbl Gasfornuis 90cm Zwart

Kavel:
A1-25215-10575
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Het Willow WS90DFBL fornuis is ideaal voor grote gezinnen of mensen die van entertainment houden. Met de oven met een inhoud van 95 liter kook je gemakkelijk verschillende gangen tegelijk of kom je tegemoet aan degenen die kieskeurige eters zijn. Op de verstelbare plateaus passen zowel grote schalen als bakblikken. Dit fornuis beschikt over 5 gasbranders, waaronder een wokbrander, een elektrische oven met een inhoud van 95 liter en een geïntegreerde grill. Dit vrijstaande dual fuel fornuis gebruikt zowel gas als elektriciteit. Gas wordt gebruikt voor de kookplaat en elektriciteit wordt gebruikt voor de oven. Zeg vaarwel tegen schrobben, want het Willow WS90DFBL zwarte fornuis heeft een geëmailleerde binnenkant die voorkomt dat voedsel en vet blijven plakken. Veeg gewoon het vuil weg om een ongerepte oven te behouden. Dankzij de ingebouwde timer van het Willow-fornuis hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het aanbranden of bederven van uw eten. Het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken - perfect om te bakken.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25215-10575
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play