Willow WMF46EB Tafelmodel koelkast 46 L 39 dB Zwart

Kavel:
A1-25003-10465
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

nieuw in doos Capaciteit van 46 liter - De Willow WMF46EB heeft een inhoud van 46 liter, waardoor het de perfecte minikoelkast is voor slaapkamers om snacks of drankjes in te bewaren. Het heeft ook een koelbox van 5 liter die perfect is voor ijsblokjes of het snel koelen van drankjes. Stijlvol ontwerp - Met een merkbestendige afwerking, een omkeerbare deur en verzonken handgrepen ziet deze tafelmodel koelkast met koelbox er goed uit in alle omgevingen, ook op een aanrecht. Het wordt geleverd in twee kleuren, zwart of wit. Het is ook perfect om te gebruiken als bierkoelkast of drankenkoelkast. Stil - Als u de WMF46EB wilt gebruiken als minikoelkast voor een kantoor of andere gemeenschappelijke ruimte, hoeft u zich geen zorgen te maken over geluidsoverlast. Deze stille tafelmodel koelkast heeft een maximaal geluidsniveau van 39 dBA. Gemakkelijk schoon te maken - Deze zwarte tafelmodel koelkast wordt geleverd met gemakkelijk schoon te maken glazen planken en een markeringsbestendige afwerking, het duurt niet lang om de binnenkant schoon te maken en de buitenkant hoeft alleen maar af en toe te worden afgeveegd. Instelbare thermostaat - De WMF46EB minikoelkast heeft een ingebouwde instelbare thermostaat die gemakkelijk te gebruiken is. De thermostaat moet mogelijk worden aangepast, afhankelijk van de omgeving waarin de koelkast wordt bewaard. Dit helpt u ervoor te zorgen dat uw voedsel op de juiste temperatuur wordt bewaard, wat op zijn beurt helpt om voedselverspilling te voorkomen.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10465
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play