Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

2018 Niebro 650-1000 Substraatgewas hakselmachine

Kavel:
A1-21966-1
Haastrecht, NL

Afhalen volgens schema

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

ten behoeve van tomaten-, paprika-, komkommer-, Aardbeien- en Bloemengewassen, (uitsluitend met behulp van looftrekdoeken!), machine in 2022 ge-update en voorzien van o.a. een DEUTZ V8 dieselmotor van ca. 650pk, hakselkooi van 100 cm. breed + 6 rijen messen, totaal 18 messen, eigen messen-slijpinrichting, hydraulisch opklapbare invoertafel om aan 2 zijden gelijktijdig (stereo) te kunnen werken, inclusief het hydraulisch open en dicht doen van de oprol-units ivm het aan- en afkoppelen van de looftrekdoeken, Radiografische bediening met 2 onafhankelijk werkende zenders, stalen rupsen, centrale smering, Capaciteit is afhankelijk van het product en omstandigheden tot ca. 8.000-20.000 m2/uur (is ca. 80-200 m3 snippers!). De achter de machine hangende demontabele bunker heeft een capaciteit/inhoud van ca. 10 m3 snippers en wordt door 2 losse afstandsbedieningen bediend, gewicht circa 15 ton, Let op! Motor is in revisie bij machine fabrikant, machine wordt op afspraak uitgeleverd! foto’s zijn van machine in nieuwstaat gemaakt, dit omdat bij opname de machine bij machine-fabrikant staat
Kavelnummer:
A1-21966-1
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht.
De minimumleeftijd voor het bezoeken van de kijk- en ophaaldagen is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren.
Tijdens de ophaaldag is een vorkheftruck met chauffeur beschikbaar, die kosteloos gebruikt kan worden. De maximale hefcapaciteit bedraagt 2 ton.
Gebruik van de vorkheftruck geschiedt geheel op eigen risico. Daarnaast kunnen zich wachttijden voordoen.

Troostwijk is niet de verkoper, maar veilt als bemiddelaar in opdracht van een derde partij.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store