Startpagina
Alle Veilingen
Favorieten

2011 Niebro 360-1000 Substraatgewas hakselmachine

Kavel:
A1-21966-3
Haastrecht, NL

Afhalen volgens schema

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

afgelezen urenstand 6755 Hr, te gebruiken om substraatgewassen zoals Tomaten-, Paprika-, Komkommer-, Aardbeien- en Bloemengewassen etc. te verhakselen (met behulp van looftrekdoeken!), machine in 2022 ge-update en voorzien van o.a. een Mercedes Benz V6 dieselmotor van circa 360pk, hakselkooi van 100 cm, breed en totaal 18 messen, eigen messen-slijpinrichting, hydraulisch opklapbare invoertafel om aan 2 zijden gelijktijdig (dus stereo) te kunnen werken, inclusief het hydraulisch open en dicht doen van de oprol-units in verband met het aan- en afkoppelen van de looftrekdoeken, radiografische afstandsbediening met 2x onafhankelijk werkende zenders. stalen rupsen, centrale smering! rups breedte 230 mm, Capaciteit afhankelijk van het product en omstandigheden tot ca. 8.000-12.000 m2/uur (is ca. 80-120 m3 snippers!), demontabele bunker heeft een capaciteit/inhoud van ca. 7 m3 snippers en wordt door 2 losse afstandbedienings, werkverlichting, inclusief reserve onderdelen, Let op! Urenstand oplopend, machine wordt tot sluiting van de veiling gebruikt
Kavelnummer:
A1-21966-3
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht.
De minimumleeftijd voor het bezoeken van de kijk- en ophaaldagen is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren.
Tijdens de ophaaldag is een vorkheftruck met chauffeur beschikbaar, die kosteloos gebruikt kan worden. De maximale hefcapaciteit bedraagt 2 ton.
Gebruik van de vorkheftruck geschiedt geheel op eigen risico. Daarnaast kunnen zich wachttijden voordoen.

Troostwijk is niet de verkoper, maar veilt als bemiddelaar in opdracht van een derde partij.

Download nu de Troostwijk Auctions app!

Snel. Gemakkelijk te gebruiken. Veilig.

  • Verbeterde gebruikerservaring
  • Realtime push notificaties
  • Mis nooit meer uw favoriete kavels
  • Meer functionaliteit
Google playApp store